De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Nieuws over Rabobank

Rabobank: Obvion in uitvoering

Deze ledenbrief gaat over Obvion, een Rabodochter en één van de twee werkgevers uit de Rabo-cao. Donderdag 8 augustus 2019 was De Unie…

Rabobank: periodiek overleg mei 2019

Emanuel Geurts heeft samen met de Unie-kaderleden Mohamed Saddiki en Alexandra Bolland, de vakbondsbestuurders en kaderleden van de andere…

De Unie bij Rabobank

De Unie is er voor alle medewerkers van de Rabobank. Wij onderhandelen namens onze leden over de arbeidsvoorwaarden en het sociaal plan voor alle medewerkers. Als lid heb jij rechtstreeks invloed.

Voor medewerkers van Rabobank blijven de komende jaren spannend. De bank is volop in beweging en de personele gevolgen blijven groot. Wat betekent Bankieren 3.0 voor jou persoonlijk en hoe beïnvloedt dit straks je werk? Hoe denk jij over de nieuwe kringindeling en de specialistenteams? Ben jij straks bij de 5000fte die de bank de komende jaren nog moeten verlaten?

Je lidmaatschap bij De Unie betekent dat je als eerste geïnformeerd wordt over zaken die van invloed zijn op je baan. Jij hebt met de andere leden een bepalende stem bij het afsluiten van cao’s en het sociaal plan. Daarnaast heb je als lid toegang tot onze uitgebreide individuele dienstverlening.

Loopbaancheck

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen – Kom jij met een glimlach van je werk thuis? Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar bij de Rabobank doen? – Gun jezelf een antwoord op deze vragen. Ontdek waar je in je loopbaan staat en wat je in je werk wilt binnen de bank. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie.

Als je toekomst buiten de bank ligt zijn er ook genoeg reden om eens over je loopbaan te praten. Samen met je coach denk je na over je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen.

Meld je hier aan

Downloads