De Unie, in jouw belang

Word nu gratis lid van De Unie

De Unie is de grootste vakorganisatie bij de Rabobank. Al jaren. Namens onze leden onderhandelen wij met je werkgever over je cao, de pensioenregeling en het sociaal plan. Als je lid bent van De Unie heb je rechtstreeks invloed, want jij hebt direct stemrecht tijdens onderhandelingen.

Het eerste jaar van het lidmaatschap wordt betaald door de bank. Wacht niet langer en maak kennis met dé vakorganisatie bij de Rabobank. Jij hoeft je alleen aan te melden, de rest regelen wij met de bank.

Beslis mee over jouw toekomst

Als lid van De Unie ben je verzekerd van professionele ondersteuning op het gebied van werk, inkomen en zorg. Of je nu een juridisch vraagstuk hebt, inzicht in je pensioen wilt of je inkomen verliest: onze experts staan voor je klaar. Daarnaast behartigen we je belangen bij je werkgever, brancheorganisaties en de overheid. Én maken we afspraken met partners voor ledenvoordelen.

Gratis lidmaatschap – Rabobank

Een jaar lidmaatschap van De Unie cadeau! Vul onderstaande gegevens in en je bent lid.
Dit aanbod geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij de Rabobank. Jouw jaarcontributie wordt door de bank betaald, conform de huidige cao.
Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar (kort voor afloop van jouw lidmaatschap ontvang je een verlengingsaanbod)!

Let op! Je mag slechts één keer gebruik maken van dit aanbod.

8 redenen om nu gratis lid te worden van De Unie

  • Inspraak in de Rabobank cao
  • Juridisch advies en ondersteuning
  • Inzicht in je pensioen
  • Hulp en advies bij je uitkering
  • Gratis coaching
  • Handige rekentools & voorbeeldbrieven
  • Exclusieve ledenvoordelen
  • Nieuwsbrief

Laatste nieuws

Op maandag 8 juli 2024 heeft De Unie, samen met de andere vakorganisaties, een onderhandelingsresultaat bereikt met Rabobank. De kaderledenvergadering…

Op woensdag 26 juni 2024 heeft De Unie samen met de andere vakorganisaties het cao-overleg met Rabobank hervat. Jammer genoeg…

Leden De Unie stemmen in met de nieuwe pensioenregeling De stemming over de nieuwe pensioenregeling is afgerond. Een grote meerderheid…