De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Rabobank: start cao overleg 3 november

16 oktober 2023

Vrijdag 3 november starten onderhandelingen tussen Rabobank en de vakorganisaties (De Unie, CNV Vakmensen en FNV Finance) over een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao).

Word gratis lid

 

De huidige Rabobank cao loopt tot 1 juli 2024. Gezien de signalen vanuit de medewerkers vinden partijen het belangrijk om nu al met elkaar in gesprek te gaan. Partijen hebben afgesproken dat de gesprekken in ieder geval gaan over loon, verlof en de looptijd van de cao.

Voorstellenbrief voor de cao

De Unie heeft al veel voorbereidingen getroffen voor het cao-overleg dat nu gaat starten. In drie enquêtes hebben we onze leden en hun collega’s naar hun mening gevraagd over belangrijke arbeidsvoorwaarden. De kaderledengroep gaat met deze informatie aan de slag en stelt de cao-voorstellenbrief op. Het belangrijkste onderwerp van de voorstellenbrief zal de structurele salarisverhoging zijn, dat was een duidelijk signaal uit de enquêtes.

De mening van de leden wordt gevraagd

Deze voorstellenbrief presenteren we in een online ledenbijeenkomst. De leden van De Unie kunnen in deze vergadering hun mening geven over de voorstellenbrief van De Unie.
De ledenbijeenkomsten zijn op dinsdag 31 oktober van 17.00 – 18.00 uur en op woensdag 1 november van 12.00 – 13.00 uur. Als je nu lid wordt, kun jij ook direct meedoen met de ledenbijeenkomsten.

Word gratis lid

 

Gratis compleet lid

Het eerste jaar van het lidmaatschap wordt betaald door de bank. Wacht niet langer en maak kennis met dé vakorganisatie bij de Rabobank. Jij hoeft je alleen aan te melden, de rest regelen wij met de bank.

Namens de onderhandelingsdelegatie van De Unie

Inge de Vries, Belangenbehartiger
Peter Werger, Belangenbehartiger
Mohammed Saddiki, Delegatielid
Marko Wessels, Delegatielid

Gerelateerde berichten

Word gratis lid