De Unie, in jouw belang

Lidmaatschapsvormen

Naar de content

Lidmaatschapsvormen

De Unie, in jouw belang

De Unie is er voor jouw werk en inkomen: of je nu werkt, werkloos of arbeidsongeschikt bent of geniet van je pensioen. Waar mogelijk helpen we je problemen voorkomen. Lukt dat niet, dan zoeken we samen naar een oplossing. Maar ook als er geen wolkje aan de lucht is, staan we voor je klaar. Om méér uit je loopbaan te halen bijvoorbeeld, of je te helpen voorbereiden op je toekomst.

English

 

* Het eerste jaar van je compleet- of extra-lidmaatschap krijg je korting van ons. Weten hoeveel je daarna maandelijks betaalt? Bekijk het hier!

uitroepteken icon

Werk jij bij CBR, Rabobank, ABN-AMRO, VGZ of de Volksbank? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een lidmaatschap, betaald door je werkgever. Meer weten?

uitroepteken icon

Werk jij bij ING, CBR, Rabobank, ABN-AMRO of de Volksbank? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een compleet lidmaatschap, betaald door je werkgever. Meer weten?

Wat je belang ook is

Van vakantiebaantje tot en met pensioen: je inkomen is een rode draad in je leven. Maar hoe goed je ‘m ook uitstippelt, je leven kan altijd een onverwachte wending nemen. Bijvoorbeeld als je gezondheid niet meewerkt, wetten tegenzitten of je werkgever of overheidsinstantie een vervelend besluit neemt. Zo’n verandering kan ingrijpende gevolgen hebben. Juist dán is het fijn om iemand achter je te hebben: voor een luisterend oor, extra paar ogen of steuntje in de rug.

Meer vragen over jouw lidmaatschap?

Upgraden lidmaatschap

Uiteraard kun jij je lidmaatschap upgraden van het light naar compleet of extra. Dat kan door op deze pagina jouw gegevens in te vullen:

Ik wil mijn light-lidmaatschap upgraden

Ik wil mijn compleet-lidmaatschap omzetten naar extra

Statuten en huishoudelijk reglement

Als je compleet- of extra-lid wordt van De Unie, ga je akkoord met onze statuten en het huishoudelijk reglement. Benieuwd wat daarin staat? Lees ze hier:

Statuten
Huishoudelijk reglement