De Unie, in jouw belang

Onze diensten

Naar de content

Onze Diensten

Ieder mens is uniek. Daarom biedt De Unie niet alleen collectieve ondersteuning, maar ook persoonlijke via onze diensten. Of je nu je arbeidscontract wilt laten checken, inzicht in je pensioen wilt of hulp nodig hebt bij mantelzorg: onze experts staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor hulp en advies op het gebied van werk, zorg en inkomen. Zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

onze-diensten

Service Center

Onze specialisten zitten elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar. Schakel je onze hulp in via telefoon, mail of chat? Dan helpen we je: met tips, adviezen, meedenken of een luisterend oor.

onze-diensten

Juridische hulp bij werk, uitkering en inkomen

Je ontvangt een nieuw contractvoorstel, je raakt je baan kwijt of krijgt te maken met uitkeringsinstanties. Onze juridisch specialisten kijken uitgebreid met je mee en helpen je problemen voorkomen.

onze-diensten

Loopbaanontwikkeling

We bieden regelmatig gratis ontwikkel-trajecten aan en adviseren je graag wanneer jij aan de slag gaat met jouw toekomstplan.

onze-diensten

Ledenvoordelen

Tijdens je carrière loop je weleens tegen arbeidsrechtkwesties aan. De specialisten van De Unie lossen ze graag voor je op.

Pensioeninzicht

Onze pensioenexperts staan voor je klaar en geven je persoonlijk, begrijpelijk inzicht. In je situatie, maar ook in verschillende fondsen en regelingen, eventuele voordelen of mooie kansen voor je oude dag.

Inspraak in je arbeidsvoorwaarden

Het is van groot belang dat de juiste afspraken worden vastgelegd. Daarom is het heel waardevol als jij – samen met je collega’s – stemt over de inhoud van de cao.