De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Speciale whatsapp-groep voor Rabobank medewerkers

15 september 2023
Rabobank

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor onze whatsapp-groep, dan houden wij je direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze Rabo whatsapp groep

 

De Unie en de Rabobank

Volgend jaar loopt de huidige cao af. Daarom starten binnenkort de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. Ook zijn we met de bank in overleg over grote aanpassingen in jouw pensioenregeling. Iedereen in de groep ontvangt direct bericht over de laatste ontwikkelingen.

Word nu gratis lid van De Unie!

 

Blijf up to date

Natuurlijk houden wij je op de hoogte via onze website, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.  Maar wij willen je nog sneller informeren over alles wat De Unie doet bij Rabobank.  Daarom vanaf nu dus whatsapp. Hiervoor is een speciale “De Unie voor Rabobank” whatsapp-groep in het leven geroepen.

Meld je aan voor de whatsapp-groep

Iedere medewerker (lid of geen lid) kan zich voor deze whatsapp-groep aanmelden! Je blijft dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rond jouw werk en inkomen bij de Rabobank!

We willen niet dat jouw whatsapp overspoeld raakt met berichten. De mogelijkheid om te reageren hebben we daarom uitgezet.

Aanmelden is heel makkelijk via deze link.

Mogelijk blokkeert Rabobank deze link op bedrijfs-eigen laptops en telefoons. Meld je dan aan via een eigen computer of mobiel! 

Je kunt ook de volgende QR-code scannen met je eigen mobiele telefoon.

Wij kunnen niet controleren of een gebruiker van deze whatsapp-groep daadwerkelijk medewerker van de Rabo-organisatie is. Via de instellingen in je eigen Whatsapp account moet je zelf de mate van openbaarheid van je contactgegevens regelen.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid