De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Rabobank: Ledenvergadering en Q&A

21 april 2022

De uitkomst van de cao-onderhandelingen ligt alweer enige tijd bij de leden. Er worden erg veel vragen gesteld, de behoefte aan informatie is groot. Dat zie ik aan de vragen die via de mailbox van De Unie worden gesteld, maar ook de inloopsessies van de Rabobank en van de Rabobonden worden goed bezocht.

Meld je nu aan voor een jaar gratis lidmaatschap en stem direct mee!

Ledenvergaderingen

De Unie organiseert twee ledenvergaderingen op maandag 25 april 2022. Beide vergaderingen zijn online. Als je je nog niet hebt opgegeven voor één van de ledenvergaderingen, dan kun je dat nog doen. Op 25 april ontvang je voorafgaand aan de vergadering een link naar de vergaderomgeving. Kom als je kunt naar de ledenvergadering, dat is de beste plek om als vereniging een discussie te voeren.

Vragen

Inmiddels worden al veel vragen gesteld. Met name over de volgende onderwerpen:

  • Graag meer uitleg over pensioen.
  • Betalen wij niet onze eigen salarisverhoging?
  • Hoe zit het met de salarisverhoging per 1 januari 2024?
  • Kom ik in aanmerking voor de 80/90/100-regeling?
  • Kun je mij adviseren wat ik moet stemmen?

Op 25 april zal ik op deze onderwerpen nader ingaan. Wil je alvast wat antwoorden?  Hier kun je de antwoorden op enkele veel voorkomende vragen lezen. Deze Q&A zal de komende dagen nog worden aangevuld.

Contact

Heb je vragen, neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of bel via telefoonnummer: 06-5252 2091.

 

Afdrukken

Gerelateerde berichten

Word gratis lid