De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Voorstellenbrief Pensioen Rabobank cao 2024

22 februari 2024

Op 4 en 5 maart 2024 start het pensioenoverleg bij Rabobank. Voor deze onderhandelingen is, in overleg met de kaderleden van De Unie, een plan van aanpak opgesteld. De doelstellingen die we willen bereiken in de onderhandelingen zijn vastgelegd in deze voorstellenbrief.

Word gratis lid!

 

Wij hebben geprobeerd om zo goed mogelijk de mening van de leden te verwoorden. Ik ben benieuwd of jij je kunt vinden in deze doelstellingen. Wat vind je er goed aan en wat zou je graag anders zien. Je kunt je mening hier geven.

Uitleg pensioen

Pensioen is een complex kennisgebied. Je moet rekening houden met verschillende aspecten die invloed hebben op het uiteindelijke pensioenresultaat. Daarom proberen we op verschillende manieren jou te informeren over de pensioenregeling, over de wetswijziging en over de gevolgen voor jouw pensioen.

Op donderdag 29 februari 2024 is er nog een bijeenkomst in Eindhoven, Fellenoord 17. Je bent welkom van 14.00 tot 15.30 uur. We verzorgen een presentatie over pensioen en willen zo veel mogelijk ruimte geven om vragen te beantwoorden. Je kunt je hier opgeven voor de pensioenbijeenkomst als je dit nog niet eerder hebt gedaan.

Op maandag 26 februari publiceren we een vlog over pensioen op de website van De Unie. Samen met Rabobank worden er een serie korte uitlegfilmpjes gemaakt. De eerste kun je hier zien.

Contact

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl.

Met vriendelijke groet,

Inge de Vries

Belangenbehartiger

Gerelateerde berichten

Word gratis lid