De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Nieuws over Achmea

Periodiek overleg Achmea

De Unie heeft regelmatig overleg met Achmea. We praten over zaken die van belang zijn voor de medewerkers van Achmea. In dit…

De Unie bij Achmea

Werk je bij Achmea?
Dan ben je dus lid van De Unie!

Achmea acteert in een omgeving die snel veranderd. Het bedrijf verandert daardoor ook snel. Dit vraagt veel van de medewerkers, die zich steeds in hoog tempo moeten aanpassen. State of the art ICT, altijd voorop lopen in kennissystemen, tegemoet komen aan klantwensen. Werk je bij Achmea dan ben je een professional. De Unie ondersteunt je. Als je vragen hebt over je loopbaanontwikkeling, dan bel je De Unie in Culemborg. De Unie ziet erop toe dat Achmea jou faciliteert in je ontwikkeling, bij je studie, en in je werk. En De Unie maakt zich er sterk voor dat Achmea haar werknemers passend beloond. Passend bij de hoge eisen die jouw werkgever stelt en passend bij jouw bijdrage aan de resultaten van het bedrijf.

De Unie onderhandelt op basis van argumentatie en op basis van de visie die we samen met de leden bij Achmea ontwikkelen en uitdragen. Maar soms is het aantal leden dat een vakbond meebrengt de onderscheidende factor. Met andere woorden: Hoe meer leden, hoe meer we voor jou kunnen bereiken. Maak daarom je collega enthousiast om zich ook bij De Unie aan te sluiten.

Downloads