De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Achmea: Aanvang besprekingen voor het nieuwe sociaal plan

25 april 2024

Op 30 juni 2024 komt het huidige sociaal plan van Achmea ten einde. Recentelijk heeft Achmea aangegeven dat zij dit sociaal plan grotendeels ongewijzigd willen verlengen. Het is belangrijk om daarbij te vermelden dat Achmea momenteel geen grote reorganisaties of verhuizingen voorziet.

De Unie is in principe voorstander van de verlenging van het huidige sociaal plan. Dit plan vormt een waardevolle aanvulling op de wettelijke regelingen, waaronder de transitievergoeding, en kon eerder al rekenen op brede steun van onze leden.

Achmea heeft echter wel enkele wijzigingen voorgesteld. Deze wijzigingen vind je hier. Heb je vragen of opmerkingen hierover of ben je zelf van mening dat er aanpassingen nodig zijn in het huidige sociaal plan? Laat het ons dan weten en stuur een bericht naar huug.brinkers@unie.nl .

De eerste besprekingen zijn gepland op 8 mei aanstaande. Wij houden onze leden natuurlijk volledig op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Gerelateerde berichten

Achmea

Achmea: Nieuwe cao

Eind vorig jaar zijn de leden werkzaam bij Achmea geïnformeerd over het resultaat van de cao-onderhandelingen. In de afgelopen periode…

Word gratis lid