Allianz Verzekeringen

Sommige dingen moeten gewoon goed geregeld zijn. Bij Allianz ben je verzekerd met een uitgebreide dekking, een uitstekende service en een scherpe prijs. Met ledenkorting! 

Auto
Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket

Voor uw auto hebben we het Veilig Op Weg Pakket. Hiermee gaat u met een gerust gevoel de weg op. Het Veilig Op Wet Pakket bestaat standaard uit een basisverzekering voor uw auto: de verplichte WA-verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt. Deze autoverzekering kunt u naar wens uitbreiden.

Verzekerd Wonen Pakket

Wonen is een heel persoonlijke aangelegenheid. U woont in het huis van uw keuze. Met een inrichting die aan uw wensen voldoet. Op welke wijze u ook leeft, u wilt uw bezit wel beschermen. Met het Verzekerd Wonen Pakket van Allianz heeft u de vrijheid uw eigen verzekeringspakket samen te stellen. Geheel naar uw situatie en uw behoeften.

Uw privéverzekeringen overzichtelijk geregeld onder één dak. Zonder veel omkijken. Ook dat draagt bij aan uw woongenot.

Caravan
Verzekerd van een onbezorgde en ontspannen vakantie

U geniet nog meer van uw vakantie en vrije tijd als u goed verzekerd bent. Allianz heeft de verzekeringen die ervoor zorgen dat u ontspannen op reis kunt. Gaat het toch even mis, dan regelen wij alles om uw vakantie of tocht voort te zetten of u veilig thuis te brengen.