De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Verzekeringsbedrijven: cao-onderhandelingen

07 september 2021

In dit bericht informeer ik, belangenbehartiger Emanuel Geurts, je over de voorstellen van De Unie voor de onderhandelingen over een nieuwe cao per 1 januari 2022 voor de verzekeraars.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Start onderhandelingen

Aanstaande maandag 13 september starten de onderhandelingen met een fysieke bijeenkomst bij het Verbond tussen de vakorganisaties en werkgevers. Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van de toelichting van de voorstellenbrieven van cao-partijen. Daarna staan er onderhandelingen ingepland tot en met december om tot concrete afspraken te komen met elkaar.

Inzet De Unie

De inzet van De Unie is tot stand gekomen na het ophalen van de input van de leden (dank daarvoor!), interne afstemming en overleg met ons cao-kaderlid. Onze inzet voor de cao-onderhandelingen 2022 vind je hier.  

Contact

Heb je vragen of wil je wat met mij bespreken? Ik ben te bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Verzekeringsbedrijven: Een update

In dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen verzekeringsbedrijven.   4e ronde cao-onderhandelingen De vorige onderhandeldagen stonden in het teken…

Verzekeringsbedrijven: update

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao Verzekeringsbedrijven.   Cao-onderhandelingen Onze verwachting was dat…

Word gratis lid