De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Uitslag stemming cao Verzekeringsbedrijven

05 januari 2021
Donker geklede mensen lopen door gebouw met veel ramen waar de zon op schijnt.

Uitslag stemming cao

De leden van De Unie hebben een uitspraak gedaan over het onderhandelingsresultaat voor de bedrijfstakcao Verzekeringsbedrijven. Een ruime meerderheid van de leden heeft ingestemd met deze cao. Ook bij de werkgevers en bij de andere vakorganisaties hebben de leden in overwegende mate voor gestemd. Daarmee is de bedrijfstakcao Verzekeringsbedrijven tot stand gekomen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De overeengekomen cao sluit aan bij de landelijke arbeidsvoorwaardelijke ontwikkelingen. De overeengekomen loonsverhoging per 1 februari 2021 van 1,5% en per 1 juli 2021 van 0,75% is volgens De Unie een goede afspraak. Daarnaast hebben cao-partijen onder andere afspraken gemaakt over een regeling voor het vervroegd uittreden van personeel en een kaderregeling voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Door het sluiten van een cao is er voor het jaar 2021 duidelijkheid en rust in de sector op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan s.v.p. contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of app mij op nummer: 06-5252 2091. Ik maak dan een telefonische afspraak met je.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Verzekeringsbedrijven: Een update

In dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen verzekeringsbedrijven.   4e ronde cao-onderhandelingen De vorige onderhandeldagen stonden in het teken…

Verzekeringsbedrijven: update

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao Verzekeringsbedrijven.   Cao-onderhandelingen Onze verwachting was dat…

Word gratis lid