De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Verzekeringsbedrijven: Uitslag stemming cao

25 januari 2022
Donker geklede mensen lopen door gebouw met veel ramen waar de zon op schijnt.

De Unie, de andere vakorganisaties en de werkgeversdelegatie van de verzekeraars hebben begin januari een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao per 1 januari 2022. Daarna volgde de stemming erover door de leden van de vakorganisaties en de werkgevers. Hieronder lees je de uitslag van de stemming.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Uitslag stemming

De leden van De Unie hebben met een zeer ruime meerderheid voor het onderhandelingsresultaat gestemd. De leden van de andere vakorganisaties en de achterban van de werkgevers hebben eveneens hun instemming gegeven. Bij zowel de leden die voor als tegen hebben gestemd, is er commentaar gegeven op de hoogte van de loonsverhoging in relatie tot de huidige inflatie. Deze feedback is ook gedeeld met de werkgevers.

Vervolg

Het vervolg is nu dat de afspraken uit het onderhandelingsresultaat worden verwerkt in de tekst van de nieuwe cao voor de Verzekeraars. Als de nieuwe cao-tekst klaar is, ontvang je die digitaal.

Contact

Heb je vragen of wil je wat met de belangenbehartiger Emanuel Geurts bespreken? Hij is te bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We helpen je graag!

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Verzekeringsbedrijven: Een update

In dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen verzekeringsbedrijven.   4e┬áronde cao-onderhandelingen De vorige onderhandeldagen stonden in het teken…

Verzekeringsbedrijven: update

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao Verzekeringsbedrijven.   Cao-onderhandelingen Onze verwachting was dat…

Word gratis lid