De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Verzekeringsbedrijven: Nieuwe cao-boekje is klaar

08 juni 2022
Donker geklede mensen lopen door gebouw met veel ramen waar de zon op schijnt.

Met dit bericht informeert belangenbehartiger, Emanuel Geurts,  je over het nieuwe cao-boekje Verzekeringsbedrijven 2022-2023.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Cao

Begin januari hebben De Unie, de andere vakorganisaties en de werkgeversdelegatie van de verzekeraars een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao per 1 januari 2022. Daarna volgde de stemming door de leden van de vakorganisaties en de werkgevers en de positieve uitslag. Vervolgens zijn de afspraken uit het onderhandelingsresultaat verwerkt in de tekst van de nieuwe cao voor de Verzekeringsbedrijven 2022-2023. De nieuwe cao wordt nu aangemeld bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om algemeen verbindend te worden verklaard.

Contact

Heb je vragen of wil je wat met mij bespreken? Ik ben te bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en via 06-52522074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851963.

 

[print_link]

 

 

Gerelateerde berichten

Verzekeringsbedrijven: Cao

Met dit bericht informeren wij over de uitslag van de gehouden stemmingen over het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao voor…

Word gratis lid