De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

De Unie bij Signify

De Unie zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers bij Signify!

Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Signify is wereldleider in connected LED-verlichtingssystemen, software en services. Signify, voorheen werd een zelfstandige onderneming na de spin-off van Royal Philips in mei 2016. De wereldwijde merknaam voor verlichtingsproducten blijft Philips. Met innovaties ontsluiten zij het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

Signify heeft 32.000 werknemers in 70 landen en beschikt over productiefabrieken in alle belangrijke regio’s in de wereld. De producten, systemen en services worden verkocht in 180 landen. In Nederland werken 3000 medewerkers, met name in Eindhoven op High Tech Campus.

Signify is opgebouwd uit vier businessgroepen: LED, Lamps, Professional en Home. Zij benutten de mogelijkheden van het Internet of Things om gebouwen, steden, publieke ruimtes, winkels en woningen slimmer te maken.

Word lid van De Unie en werk samen met ons aan de uitvoering van het project, duurzame inzetbaarheid van de medewerkers bij uw organisatie! We nodigen je uit om deel te nemen aan dit traject en ons te helpen om een verschil te blijven maken in jouw bedrijf.

Downloads