De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Signify: Uitkomst ledenraadpleging eindbod

22 december 2022

De uitkomst van onze ledenraadpleging over het eindbod van je werkgever is negatief. Dit is gebaseerd op de reacties die wij tot nu toe van onze leden hebben ontvangen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dit kan al vanaf €0! 

Deze uitkomst is inmiddels ook aan je werkgever doorgegeven met het verzoek om met ons zo snel mogelijk opnieuw te gaan onderhandelen over een beter en voor iedereen acceptabel resultaat.

Wij zijn nu in afwachting van een reactie van Signify op ons verzoek. Intussen kunnen we niet een afwachtende houding aannemen. Om ervoor te zorgen dat de werkgever snel en adequaat ingaat op ons verzoek moeten we samen (leden en niet-leden) Signify laten weten dat het niet alleen de wens van onze leden is, maar ook van de meerderheid van het personeel is.

Dat willen we graag samen met de andere vakorganisaties aan Signify  via een gezamenlijke pamflet en met behulp van een enquête laten zien. Dit is nu hard nodig om de werkgever zo spoedig mogelijk aan tafel te krijgen. Om die reden vragen we je bij deze om dit bericht met enquête door te sturen naar je collega’s die geen lid zijn van de vakorganisaties. Laat hen ook het pamflet lezen en enquête invullen. Hoe meer collega’s dat doen hoe sterker we staan in onderhandelingen! Dit kan tot de tweede week van januari 2023.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dit kan al vanaf €0! 

We rekenen op je steun en alvast dank!

Contact

Als je vragen hebt over dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl

Gerelateerde berichten

Signify: Nieuwe reorganisaties

Onlangs zijn we geïnformeerd door de werkgever dat er weer een aantal nieuwe reorganisaties aankomen bij Signify. Hierdoor zal een…

Signify: Cao-onderhandelingen

Wij zijn al een tijd aan het onderhandelen met de werkgever voor een nieuwe cao. Naar aanleiding van het laatste…

Word gratis lid