De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Signify: onderhandelingsresultaat cao

21 februari 2023

Nadat onze leden het eindbod van de werkgever hebben afgewezen is er opnieuw met de werkgever onderhandeld op 9 februari 2023 voor een nieuwe cao voor Signify. Op die dag hebben we heel intensief en constructief met de werkgever onderhandeld. Uiteindelijk hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt zoals je hier kunt lezen. 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Neutraal

We leggen dit resultaat neutraal aan de leden voor omdat wij behalve onze minimale looneis van 6% een behoorlijk deel van onze voorstellen niet hebben kunnen afspreken. Zoals een structurele thuiswerkregeling met een vergoeding, toepassing van generatiepact, RVU-regeling en aanvulling tot 100% van het inkomen en de pensioenopbouw tijdens het ouderschapsverlof. Daarnaast hebben we het huidige CSP (Centraal Sociaal Plan) tot 31 december 2023 kunnen verlengen! Dit resultaat is de maximaal haalbare uitkomst via onderhandelingen op dit moment.

Jouw steun telt!

De nieuwe cao geldt van 1 juli 2022 tot en met 31 juni 2023. Dit betekent dat wij dit jaar opnieuw zullen moeten onderhandelen om een nog betere cao af te spreken. Dit resultaat was niet tot stand gekomen zonder de steun van jou en jouw collega’s die lid zijn. Hoe meer leden hoe meer we kunnen bereiken. Deel dit vooral ook met je collega die nog geen lid is zodat onze positie aan de cao-tafel nog steviger gaat worden. Je collega kan lid worden via dit inschrijfformulier en mag dan ook meestemmen over het eindbod.

Wil je nu ook meestemmen?

De leden van De Unie met een Compleet of Extra lidmaatschap hebben het verzoek gekregen om hun stem uit te brengen over het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Zij kunnen hun stem uitbrengen tot en met 2 maart 2023, 17.00 uur. Wil je ook meestemmen over jouw cao?  Meld je hier dan aan voor het Compleet of Extra lidmaatschap.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl of bel 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Signify: reorganisatie

Op woensdag 15 maart 2023 zijn we door jouw werkgever geïnformeerd over de aangekondigde reorganisatie bij de afdelingen Supply Chain Management…

Word gratis lid