De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Signify: uitslag ledenraadpleging nieuwe cao

07 maart 2023

In dit bericht delen wij je mee dat de meerderheid van de leden van De Unie heeft ingestemd met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bij Signify. Dat geldt inmiddels ook voor de andere vakorganisaties. Dit betekent dat er nu een definitieve overeenkomst is bereikt tussen de werkgever en vakorganisaties over de nieuwe cao. Deze cao heeft een looptijd van 12 maanden, periode 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2023.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Dank!

Graag wil ik iedereen bedanken die hun stem hebben uitgebracht en ook de moeite hebben genomen om ons van commentaar te voorzien over de inhoud van het resultaat. Ook hebben we veel tips ontvangen ten behoeve van de volgende cao-onderhandelingen.

Aandachtspunt

Uit de reacties van de leden blijkt dat het onderwerp “thuiswerken” en de faciliteiten hiervoor een punt van aandacht blijft. Onze leden zijn helemaal niet tevreden over de wijze waarop Signify zich opstelt ten opzichte van de mogelijkheid om structureel thuis te kunnen werken. Dit onderwerp zullen we zeker meenemen in onze nieuwe voorstellen.

Jouw bijdrage en nieuwe leden blijven noodzakelijk

Ook voor de volgende cao-onderhandelingen hebben we je bijdrage nodig. Binnenkort zullen we je onze concept-voorstellenbrief voor een nieuwe cao doen toekomen met het verzoek om daarop te reageren. Natuurlijk kun je alvast je wensen bij ons kenbaar maken voor een nieuwe cao. Je collega’s die nog geen lid zijn van De Unie kunnen dat ook doen en wanneer ze lid worden, kunnen ze ook meestemmen over de inhoud van de nieuwe cao. We kunnen met meer leden meer bereiken! Aanmelden kan eenvoudig via https://www.unie.nl/word-lid

Wil je meedoen?

We zijn op zoek naar een nieuw onderhandelingsdelegatielid dat namens De Unie mee zou willen doen met de cao-onderhandelingen bij Signify. Op deze manier ben je direct betrokken bij de totstandkoming van een nieuwe cao. We regelen dat je hiervoor vrij kunt krijgen van je werkgever. Heb je interesse laat het mij dan zo snel mogelijk weten!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via suat.koetloe@unie.nl of bel 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Signify: Wet toekomst pensioenen (Wtp)

In de afgelopen periode hebben we de leden verschillende keren geïnformeerd over de lopende gesprekken met Philips, het Philips Pensioenfonds…

Word gratis lid