De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Signify: ledenvergadering eindbod

07 december 2022

Na drie cao-onderhandelingsrondes heeft jouw werkgever een eindbod aan ons voorgelegd voor een nieuwe cao. We willen dit eindbod gezamelijk met de andere vakorganisaties met jou bespreken. Hiervoor hebben we een tweetal bijeenkomsten georganiseerd.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De eerste bijeenkomst is op 12 december 2022 om 17.00 uur, locatie conference center HTC 1 (Op de Strip) in Zaal Ernst/Curie: de zaal is gelegen op de 1e verdiepening. Je kunt je melden bij de receptie dan word je doorverwezen. Parkeren in parkeergarage 0.

De tweede bijeenkomst is op 13 december 2022 om 12.30 uur. Deze bijeenkomst is digitaal. Je kunt je aanmelden via de belangenhartiger Suat Koetloe.

Stemmen

De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen over het eindbod van Signify tot met 16 december 2022, 16.00 uur.

Contact

Mocht je vragen hebben dan kun je contact met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl of bel 06-5252 2061.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Signify: Wet toekomst pensioenen (Wtp)

In de afgelopen periode hebben we de leden verschillende keren geïnformeerd over de lopende gesprekken met Philips, het Philips Pensioenfonds…

Word gratis lid