fbpx
De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Nieuws over Technische Groothandel

Akkoord cao Technische Groothandel

De stemmen zijn geteld en daaruit blijkt dat een grote meerderheid van de leden ingestemd heeft met het akkoord over de arbeidsvoorwaarden…

Cao Technische Groothandel

Ik, belangenbehartiger Gerard van der Lit, wil alle Unie-leden hartelijk danken voor alle input en hart onder de riem berichten, dit helpt…

De Unie bij Technische Groothandel

Er zijn veel kenniswerkers/professionals in de Technische Groothandel werkzaam, voor wie De Unie op verschillende gebieden een deskundige sparringpartner is. Daarnaast is De Unie partij bij de cao Technische Groothandel. De laatste jaren maakt deze branche op arbeidsvoorwaardelijk gebied grote stappen vooruit. Een tastbaar voorbeeld is de ontwikkeling van een via internet te raadplegen managementtool. Momenteel wordt op initiatief van De Unie de laatste hand gelegd aan een goed onderbouwd onderzoek over de toekomst van de sector en de werkgelegenheidsaspecten in de sector.

Fondsen

De Technische Groothandel kent een vroegpensioenfonds (Stichting Vroegpensioenfonds Technische Groothandel (VPTECH) en een sociaal fonds (Stichting Fonds Kollektieve Belangen voor de Technische Groothandel (FKBTech)). De Unie is bij al deze fondsen in het bestuur vertegenwoordigd.

Duurzame inzetbaarheid

Daarnaast is er ook stichting opgericht om duurzame inzetbaarheid van de werknemer in de sector te vergroten. Dit is de stichting duurzame inzetbaarheid Technische Groothandel (SDITG). Deze stichting is hard aan het werk om onder andere een website met mogelijkheden te bouwen. Als deze gereed is kun je dit hier uiteraard lezen. Ook hier is De Unie in het bestuur vertegenwoordigd.

Downloads

De Unie op social media