De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Technische Groothandel: Update cao-overleg

06 december 2023

Op 5 december 2023 zijn de cao-partijen verdergegaan met de cao-onderhandelingen. De cao-onderhandelingen zijn nu geschorst en zullen op 19 december weer hervat worden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Er wordt nog gezocht naar een goede balans tussen enerzijds de kwalitatieve bouwstenen, denk hierbij aan een vitaliteitsregeling en een generatiepactregeling en anderzijds tussen de kwantitatieve bouwstenen, denk hierbij aan de loonontwikkelingen en de reiskostenvergoeding.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Jan Admiraal via jan.admiraal@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2048. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

Technische Goothandel: Ruime meerderheid stemt in met cao-onderhandelingsresultaat Technische Groothandel

Van 4 tot en met 17 maart 2024 hebben de medewerkers in de sector Technische Groothandel het nieuwe cao-onderhandelingsresultaat 2023-2025 mogen beoordelen. Een ruime meerderheid van de uitgebrachte stemmen heeft ‘ja’ gezegd tegen dit onderhandelingsresultaat.   Uitslag Onderzoeksbureau Innervoice heeft de volgende uitslag vastgesteld: 7449 werknemers hebben een stem uitgebracht. Deze werknemers hebben als volgt gestemd:…

Technische Groothandel: stemmen

Zoals onlangs aangekondigd hebben we, samen met CNV en RMU een onderhandelingsresultaat bereikt met de werkgevers in de Technische Groothandel…

Word gratis lid