De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Teleurstellend loonbod ABN AMRO!

14 februari 2024

ABN AMRO heeft vandaag bekend gemaakt de hoogste winst in jaren te hebben geboekt en de aandeelhouders daarvoor te gaan belonen met de inkoop van aandelen. Helaas bleek tijdens de cao onderhandeling van vandaag dat ABN AMRO de medewerkers voor hun inzet niet wil belonen.

Werk jij bij ABN-AMRO? Word nu gratis compleet lid!

 

De onderhandelingen van vandaag stonden in het teken van de loonsverhoging de ABN AMRO aan haar werknemers wil bieden.  Dit loonbod was ronduit teleurstellend! Het bod wordt door ABN AMRO afhankelijk gemaakt van de prestatie van de individuele werknemer. In uiterste gevallen kan er zelfs helemaal geen verhoging worden toegekend.

Wij werken nu hard aan een meer inhoudelijk bericht over de de cao onderhandelingen van vandaag. Morgen, 15 februari 2024, vertellen wij jullie alles over de gang van zaken. Houd hiervoor jouw email en onze website in de gaten.

Update:  lees nu alles over het teleurstellende loonbod van ABN AMRO

Whatsapp

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor onze whatsapp-groep “De Unie voor ABN-AMRO”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid