De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Speciale whatsapp-kanaal voor ABN AMRO medewerkers

27 november 2023

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor ons Whatsapp-kanaal, dan houden wij je direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor het ABN AMRO Whatsapp-kanaal

 

De Unie en ABN AMRO

Eind januari 2024 starten de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. Het overleg dreigt moeilijk te worden. Iedereen in de groep ontvangt direct bericht over de laatste ontwikkelingen.

Werk jij bij ABN-AMRO? Word nu gratis compleet lid!

 

Blijf up to date

Natuurlijk houden wij je op de hoogte via onze website, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.  Maar wij willen je nog sneller informeren over alles wat De Unie doet bij ABN AMRO.  Daarom vanaf nu dus whatsapp. Hiervoor is een speciaal “De Unie voor ABN AMRO” Whatsapp-kanaal in het leven geroepen.

Meld je aan

Iedere medewerker (lid of geen lid) kan zich voor dit whatsapp-kanaal aanmelden! Je blijft dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rond jouw werk en inkomen bij ABN AMRO! Als je een melding wilt ontvangen zodra wij een update in dit kanaal plaatsen, zorg er dan voor dat de optie “meldingen dempen” uit staat. Dit kun je doen via de optie kanaalinfo (rechtsboven in je scherm).

Aanmelden voor de groep kan via deze link.

Als de link niet werkt, kun je ook gebruik maken van de onderstaande QR-code om je aan te melden voor het Whatsapp-kanaal.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid