De Unie, in jouw belang

ABN AMRO: Word gratis lid!

De onderhandelingen voor de nieuwe ABN AMRO-cao zijn gestart. Als je nu lid wordt van De Unie, heb je straks echt invloed op je eigen arbeidsvoorwaarden. En er zijn nog meer goede redenen om lid te zijn van een echte vakorganisatie.

 

Juridische hulp

Je hoopt natuurlijk dat je tijdens je loopbaan nooit juridische hulp nodig zult hebben. Maar als het toch eens anders loopt dan je had gedacht? Dan is De Unie er voor je. Juridische hulp is inbegrepen bij ons lidmaatschap, dat we voor ABN AMRO-medewerkers gratis aan mogen bieden.

Arbeidsvoorwaarden sector-breed

De Unie is de grootste vakbond in de financiële sector. Wij onderhandelen ook bij ING, Rabobank, Volksbank, Aegon, NN etc over arbeidsvoorwaarden van medewerkers. Jij profiteert daarvan. De kennis en ervaring die wij opdoen gebruiken wij tijdens onderhandelingen voor jouw arbeidsvoorwaarden. En we houden jouw ervan op de hoogte. 

Professioneel

De bank vindt het heel belangrijk dat medewerkers op professionele wijze worden vertegenwoordigd voor hun arbeidsvoorwaarden. Daar staat De Unie voor. Wij zetten een team in van echte juristen voor al je vragen of problemen. Onze onderhandelaars doen dit werk er niet even bij.

Invloed

Bij onderhandelingen over je cao, sociaal plan en de pensioenregeling heb je rechtstreeks stemrecht. Onderwerpen die jij belangrijk vindt, bespreek je zelf met ons, zodat wij die mee kunnen nemen naar de onderhandelingen.

Word lid

Vul onderstaande gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis! Dit aanbod is voor nieuwe leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij ABN AMRO. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod.

Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij gratis aan!

Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar.

8 redenen om nu gratis lid te worden van De Unie

  • Stemrecht bij onderhandelingen
  • Juridisch advies en ondersteuning
  • Toegang tot pensioenhelpdesk
  • 1e hulp bij werk en inkomen
  • Exclusieve ledenvoordelen
  • Nieuwsupdates
  • Gratis scholing en coaching
  • Hulp bij uitkeringen

Laatste nieuws

Vakbonden zijn teleurgesteld in de houding van de ABN AMRO. 2023 was een fantastisch jaar waarin 2,7 miljard euro winst…

Op woensdag 3 april gaan we verder met de cao onderhandelingen bij ABN AMRO. We hebben weer duidelijke signalen van…