De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: wat moeten wij weten over verlof?

05 december 2023
ABN AMRO

De onderhandelingen voor de nieuwe cao beginnen eind januari 2024. Onderdeel van onze voorbereidingen is dat wij van onze leden willen weten wat er moet veranderen aan de huidige cao.

Word gratis lid!

 

Verlof

Eén van de belangrijke arbeidsvoorwaarden in de cao is verlof. In de poll leggen wij drie meerkeuzevragen voor over verlof. Het invullen kost je niet langer dan een minuut. Maak vooral gebruik van het open veld als je ons nog meer wilt vertellen over verlof bij ABN AMRO.

(De poll is inmiddels gesloten. We bedanken iedereen die de poll heeft ingevuld!)

Vervolg

In ons volgende bericht bevragen we je over je salaris. Ook zie je de resultaten van de poll over het verlof. Samen met jou bouwen we aan onze voorstellen voor de nieuwe ABN AMRO-cao.

Meld je aan de speciale whatsapp-groep voor ABN AMRO

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor onze whatsapp-groep “De Unie voor ABN AMRO”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk.

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger, Harma Pethke, via harma.pethke@unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

Loonbod ABN AMRO valt tegen

Op woensdag 14 februari werden de Q4 resultaten bekend gemaakt. De bank heeft een sterk jaarresultaat 2023 gerealiseerd. Op diezelfde…

Teleurstellend loonbod ABN AMRO!

ABN AMRO heeft vandaag bekend gemaakt de hoogste winst in jaren te hebben geboekt en de aandeelhouders daarvoor te gaan…

Word gratis lid