De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VGZ: Nadere toelichting op sociaal plan

18 januari 2021

 

Op dinsdag 12 januari 2021 heeft De Unie het onderhandelingsresultaat over het sociaal plan ter stemming voorgelegd. Verschillende leden geven aan dat zij het lastig vinden om te stemmen omdat zij onvoldoende inzicht hebben in de gevolgen van het sociaal plan.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Wellicht leven dezelfde vragen ook bij andere leden, daarom beantwoord ik, belangenbehartiger Inge de Vries, de vragen die binnenkomen hier. Hopelijk helpt dit je om een besluit te nemen als je gaat stemmen.

Gratis een jaar lid!

In je cao hebben we samen met VGZ afgesproken dat medewerkers van VGZ die voor het eerst lid worden van De Unie, het eerste jaar betaald krijgen door VGZ. Je ontvangt dus geen rekening, dat regelen wij rechtstreeks met VGZ en na een jaar stopt je lidmaatschap automatisch. Als lid heb je direct stemrecht en je kunt dus mee beslissen over het nieuwe sociale plan. Schrijf je snel in!

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht? Of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of bel 06-5252 2091.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

VGZ: Een nieuwe cao

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

Word gratis lid