De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VGZ: Aanvulling nieuwsbrief loonsverhoging

20 december 2023
VGZ

Het nieuwsbericht over VGZ dat eerder is gepubliceerd, is niet compleet.

Word gratis VGZ-lid!

 

In overleg met VGZ hadden we afgesproken om nog even niets te zeggen over de huidige stand van onze loonvraag en het loonbod van VGZ. Soms is het in onderhandelingen belangrijk om bepaalde onderwerpen niet in het volle licht te zetten. Helaas zijn de exacte percentages nu toch in de openbaarheid verschenen. Dan vinden wij het vanzelfsprekend dat onze leden direct op de hoogte worden gesteld.

In de huidige stand van de onderhandelingen vraagt De Unie namens de werknemers een loonsverhoging van 6% per 1 januari 2024. VGZ stelt voor de lonen te verhogen met 5,5% per 1 maart 2024. Voor alle duidelijkheid, er is nog geen akkoord, dit is slechts een tussenstand. Na de volgende onderhandeldag ontvangen onze leden een nieuw bericht.

Contact

Zijn er vragen of  opmerkingen over dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger, Harma Pethke, via harma.pethke@unie.nl.

Gerelateerde berichten

VGZ: Een nieuwe cao

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

VGZ

VGZ: Nog geen cao

In ons vorige bericht hebben wij je bijgepraat over de cao-onderhandelingen. Op 5 december 2023, hebben we de gesprekken vervolgd….

Word gratis lid