De Unie, in jouw belang

VGZ

Bij VGZ gaan we na de zomer al weer onderhandelen over de nieuwe cao. Gelet op de vorige cao-onderhandelingen, verwachten we deze keer opnieuw een stevig onderhandeltraject. Ook moeten we een nieuwe pensioenregeling gaan afspreken. De leden van De Unie vragen we straks om input. Wil jij ook invloed wil op jouw nieuw cao? Schrijf je dan nu in voor een jaar gratis compleet lidmaatschap!

Kaderledengroep

Omdat we later dit jaar zowel over de pensioenregeling als de cao gaan onderhandelen, willen we een kaderledengroep vormen. Kaderleden zijn leden die graag extra betrokken willen zijn bij arbeidsvoorwaardenvorming binnen hun bedrijf of sector. Zij vormen het klankbord van de belangenbehartiger en zijn de oren en ogen in de organisatie. De groep neemt namens de leden beslissingen over bijvoorbeeld de voorstellenbrief aan de werkgever. Ook kunnen zij rechtstreeks betrokken zijn bij de daadwerkelijke onderhandelingen. Interesse? Laat het snel weten!

Gratis lid van De Unie!

In de lopende cao hebben wij de afspraak gemaakt dat VGZ jouw lidmaatschap één jaar volledig betaalt. Jij word compleet lid en wij regelen de rest (jouw gegevens delen wij niet met je werkgever)! Vul hieronder je gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis!

Dit aanbod is voor nieuwe compleet leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij VGZ. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod. Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij gratis aan!

Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar.

8 redenen om nu gratis lid te worden van De Unie!

Stemrecht bij onderhandelingen

Juridisch advies en ondersteuning

Toegang tot pensioenhelpdesk

1e hulp bij werk en inkomen

Exclusieve ledenvoordelen

Nieuwsupdates

Gratis scholing en coaching

Hulp bij uitkeringen