De Unie, in jouw belang

VGZ

Bij VGZ zijn de onderhandelingen voor de nieuwe cao voorbij. De werkgever heeft een eindbod neergelegd. De leden van De Unie hebben nu tegengestemd. Hoe we nu verder gaan? Wat ons betreft gaan we opnieuw onderhandelen voor de nieuwe cao. Wil jij ook invloed wil op jouw nieuw cao? Schrijf je dan nu in voor een jaar gratis compleet lidmaatschap!

CAO

De huidige cao loopt tot 1 januari 2023. De Unie onderhandelt nu over jouw nieuwe arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard het loon. De Unie gaat voor een loonverhoging in lijn met de inflatie. Ook willen wij het huidig sociaal plan ongewijzigd verlengen. Of die salarisverhoging er ook komt? Jij kunt dat mee bepalen! Als compleet lid heb je direct stemrecht over de uitkomst van de cao-onderhandelingen.

Gratis lid van De Unie!

In de lopende cao hebben wij de afspraak gemaakt dat VGZ jouw lidmaatschap één jaar volledig betaalt. Jij word compleet lid en wij regelen de rest (jouw gegevens delen wij niet met je werkgever)! Vul hieronder je gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis!

Dit aanbod is voor nieuwe compleet leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij VGZ. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod. Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij gratis aan!

Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar.

8 redenen om nu gratis lid te worden van De Unie!

Stemrecht bij onderhandelingen

Juridisch advies en ondersteuning

Toegang tot pensioenhelpdesk

1e hulp bij werk en inkomen

Exclusieve ledenvoordelen

Nieuwsupdates

Gratis scholing en coaching

Hulp bij uitkeringen