De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Petitie overhandigen aan hr-directeur Shell

14 december 2023

Onlangs hebben we de leden gevraagd een petitie te ondertekenen. In deze petitie roepen we de werkgever op om een structurele ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden voor buiten-cao’ers af te spreken met De Unie. De petitie is door 657 medewerkers van Shell ondertekend.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

En nu?

Wij willen samen met twee van onze kaderleden nog deze maand de petitie overhandigen aan de VP HR van Shell, mevrouw Marloes Michon. Wij hebben mevrouw Michon uitgenodigd om de petitie persoonlijk in ontvangst te komen nemen. Lees hier de uitnodiging daartoe.

Hoe verder?

Wat er verder gebeurt, hangt af van de reactie van de werkgever. Als Shell ons uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan, hebben we ons eerste doel bereikt.

Het is ook denkbaar dat mevrouw Michon niet op onze uitnodiging ingaat. In dat geval overleg ik intern binnen De Unie en met onze kaderleden wat de beste volgende stap is.

Zodra duidelijk is wat de volgende stap is, informeren wij de leden daarover.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Hans Korver via hans.korver@unie.nl of bel 06-5252 2073.

 

Gerelateerde berichten

Shell: Reactie Shell op petitie

Op dinsdag 19 december 2023  is er door de belangenbehartiger Hans Korver met twee  kaderleden een petitie overhandigd aan de…

Word gratis lid