De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Aegon: Verhuizing van Aegon (AEN) en Asset Management (AAM) naar Schiphol per 2025

16 oktober 2023

De verhuizing van Aegon (AEN) en Asset Management (AAM) naar Schiphol per 2025.

Dát de medewerkers van Aegon en Asset Management naar een ander pand zouden gaan, was al wel duidelijk. Onduidelijk was of beide onderdelen samen in één pand zouden blijven en waar de nieuwe locatie dan zou zijn. Logischerwijs zou dit op de lijn Den Haag – Amsterdam zijn. Het is dus Schiphol WTC geworden. Dit kan voor medewerkers een vermindering van hun reistijd inhouden maar ook juist een toename van de reistijd betekenen. We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over het sociaal plan; we delen de teksten van het sociaal plan in het NL of ENG dat van toepassing is op AEN.

Na de aankondiging is het aan de medezeggenschap om er advies over uit te brengen. medewerkers kunnen deelnemen aan de interne Q&A-sessies die over de verhuizing georganiseerd wordt. Op donderdag 30 november aanstaande is er een eerste periodiek overleg tussen HR AEN en de vakorganisaties. Dan komt de verhuizing zeker als één van de punten terug op de agenda. Vragen, opmerkingen en punten om mee te nemen naar het overleg ontvangen we graag. Na het overleg volgt er weer een terugkoppeling naar onze leden.

Contact

Als je een vraag of opmerking hebt over dit bericht, mail dan naar emanuel.geurts@unie.nl . Heb je een andere vraag of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan contact op met ons service center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

Aegon Group en AAM: Update

Met deze nieuwsbrief informeren we over het overleg tussen HR AEN, De Unie en de andere vakorganisaties en de landelijke…

Word gratis lid