De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Knab verkocht aan BAWAG

06 februari 2024

Van a.s.r. kreeg De Unie het bericht dat het net overgenomen Knab van Aegon nu overgaat naar een Oostenrijkse bank BAWAG. Dit bericht sturen we naar alle leden van oud-Aegon. Om iedereen op de juiste manier te infomeren, vragen we onze leden om aan ons door te geven of ze nog bij Knab werken.  Met deze informatie kunnen wij de volgende nieuwsbrieven aan de juiste selectie leden sturen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De eventuele wijzigingen over je werkgever kun je doorgeven via het emailadres la@unie.nl. Als je niet meer bij Knab werkt dan ontvangen wij graag de naam van je werkgever met het vestigingsadres.

De Unie wil een gesprek over de voorgenomen verkoop. Zodra wij iets meer weten, informeren wij onze leden hierover. Dat zal nog wel even de tijd nodig hebben, want eerst moet het hele proces worden afgerond. En ook gelden er regels over de berichtgeving in die periode.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze nieuwsbrief stuur dan een bericht naar de belangenbehartiger, Harma Pethke, via het emailadres harma.Pethke@unie.nl

Gerelateerde berichten

Word gratis lid