De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

a.s.r.: cao nieuwsbrief

23 februari 2024

In de afgelopen periode zijn er veel reacties ontvangen op de vraag om cao-onderwerpen aan te dragen voor de komende onderhandelingen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao

De belangenbehartiger Harma Pethke is nu samen met de kaderleden een voorstellenbrief aan het maken voor de komende onderhandelingen. Veel onderwerpen die zijn genoemd in de vorige nieuwsbrief werden door de leden ook als belangrijk aangegeven. Zoals bijvoorbeeld de 80-90-100-regeling, vitaal werken en een structurele loonsverhoging. Ook reiskosten bij meer dan 40 kilometer, wordt als belangrijk gezien.

In week van 26 februari zal er een enquête worden uitgestuurd die door alle medewerkers kan worden ingevuld. Op die manier wordt er breed uitgevraagd naar wat alle medewerkers belangrijk vinden in hun arbeidsvoorwaarden en wat ze missen.

Vervolg

De onderhandelingen zullen starten op 12 april 2024. Hierbij zullen er ook kaderleden aan tafel plaatsnemen. Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht kun je een email  sturen aan  Harma.Pethke@unie.nl

Gerelateerde berichten

Knab verkocht aan BAWAG

Van a.s.r. kreeg De Unie het bericht dat het net overgenomen Knab van Aegon nu overgaat naar een Oostenrijkse bank BAWAG….

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

Word gratis lid