De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

a.s.r. start cao-onderhandelingen

19 december 2023

De cao van a.s.r. en het Overgang protocol van Aegon halverwege loopt volgend jaar af. Op 1 juli 2024 hebben we een nieuwe cao nodig die voor iedereen zal gaan gelden. Voor De Unie is dit aanleiding om samen met jou tot een goede inzetbrief te komen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Samen met de kadergroep hebben we al een aantal onderwerpen waar wij aan denken. Buiten een structurele loonsverhoging denken wij aan een regeling duurzaam doorwerken, het bijzonder verlof aanpassen aan het Overgang protocol en een verhuisregeling. En wij vernemen graag de bevindingen uit het onderzoek dat a.s.r. zal doen naar een nieuw functie- en loongebouw voor de nieuwe gecombineerde organisatie.

De kracht van een goede inzetbrief wordt mede bepaald door de betrokkenheid van de leden. Input is dus belangrijk. Graag willen we van de leden weten wat zij belangrijk vinden. Het zijn tenslotte jullie arbeidsvoorwaarden.

Heb jij ideeën, voorstellen of opmerkingen, laat het de belangenbehartiger weten via mail harma.pethke@unie.nl.

De reactie termijn staat open tot en met 10 januari 2024. Daarna zal de belangenbehartiger samen met de kaderleden de input verwerken in de inzetbrief waarmee we de onderhandelingen ingaan.

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht kun je de belangenbehartiger Harma Pethke mailen via harma.pethke@unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

a.s.r.: cao nieuwsbrief

In de afgelopen periode zijn er veel reacties ontvangen op de vraag om cao-onderwerpen aan te dragen voor de komende onderhandelingen.  …

Word gratis lid