De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: Het loonbod verder toegelicht

08 maart 2024

We hebben de medewerkers beloofd om het loonbod van ABN AMRO wat verder toe te lichten. We hebben de vragen die we hierover hebben gekregen in ons filmpje verwerkt. Je kunt het filmpje hier bekijken. We vertellen je meer over de collectieve loonsverhoging, het huidige systeem waarin beoordelen en belonen met elkaar gekoppeld zijn, de voorgestelde vaste periodieke verhoging en de voorgestelde waarderingspremie.

Hoe nu verder?

Op 12 maart spreken we  over het pensioen.
Op 25 en 26 maart spreken we over de cao

Invloed

Stuur dit bericht vooral door naar de collega’s. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van ABN AMRO op de hoogte zijn van de cao-onderhandelingen. Dat is ook in jouw belang. Samen met alle collega’s moeten we bank enthousiasmeren om de inzet te waarderen. Ben je nog geen lid of ben je light-lid? Dan kom je mogelijk in aanmerking om gratis Compleet-lid van De Unie te worden. Doe dat snel, dan stem je straks ook mee!

Whatsapp

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor onze whatsapp-groep “De Unie voor ABN AMRO”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk.

Contact

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met één van onze belangenbehartigers via Harma.Pethke@unie.nl of Mandy.raaijmakers@unie.nl.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid