Zoeken
Je bent hier: Nieuws & Opinie > Actueel nieuws
 
Actueel Nieuws
Onderhandelingsakkoord cao VGZ
De Unie heeft met VGZ een onderhandelingsakkoord bereikt voor de nieuwe cao VGZ. De Unie is van mening dat we een evenwichtig resultaat hebben bereikt. Het is aan de leden om vast te stellen of De Unie met dit resultaat de belangen van de leden goed heeft behartigd. Laat dit weten door te stemmen.
    

Ledenvergaderingen

De Unie organiseert ledenvergaderingen om de uitkomst van de cao-onderhandelingen met de leden te bespreken. De volgende ledenvergadering is op:

Dinsdag 16 mei 2017,  van 16.30 tot 17.30 uur,  locatie Eindhoven VZ 003 Eckenrijt
  

Op de ledenvergadering wordt de cao besproken. Leden van De Unie reageren al via e-mail en via het stemformulier op de cao-afspraken. Twee onderwerpen springen eruit: de opdracht aan het VGZ pensioenmissieteam en de salarisverhoging (1,25% met ingang van 1 juni 2017). Deze twee onderwerpen komen in de ledenvergadering aan de orde. Maar we nemen ook de overige cao-afspraken door en de onderwerpen die door de leden zijn ingebracht. Voor een in te brengen onderwerp, stuur een e-mail naar Inge de Vries.   

Klantcontact

De NZA heeft in november 2016 een negatief oordeel gegeven over de telefonische klantadvisering van VGZ. Voor VGZ is het belangrijk dat in november 2017 de NZA-test wel wordt gehaald. De opleidingen die daarvoor nu worden gegeven zijn een goede investering. De Unie heeft al wel namens leden bezwaar gemaakt tegen de manier waarop de verbeterplannen worden aangeboden. Voor de betrokken medewerkers is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de consequenties zijn, als je na de opleiding de test niet haalt. De Unie is geschrokken van het consequentiebeleid waarover VGZ nadenkt. Hierover wil ik graag met de leden spreken.  Neem ook je collega’s die nog geen lid zijn van De Unie mee naar onze ledenvergadering. Ook voor hen is deze informatie belangrijk.   

Stemmen

De volledige tekst van het onderhandelingsakkoord kun je hier lezen . De leden van De Unie kunnen tot en met 21 mei 2017 stemmen. Zij hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen.

Ledenwerving

De Unie kan meer voor je betekenen als wij meer leden hebben. Hoe meer leden, des te sterker de vakorganisatie is. Maak je collega’s daarom ook lid. Dit kan eenvoudig door hier te klikken.

 

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge de Vries. Je kunt haar hier een e-mail sturen.


Informatie


Bedrijf: VGZ
Sectoren: Overheid Zorg en Welzijn
Geplaatst in: Actueel Nieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst; plaats er een.

Wil je reageren op nieuwsberichten? Log dan eerst in.
Nog geen account? Registreer je dan hier..

Bol.com actie

Ieder nieuw lid levert jou korting op bij Bol.com!

Unie word lid

Ben je zelf lid van De Unie en maak je een collega, familielid of vriend(in) ook lid? Dan ontvang je een kortingsbon van Bol.com ter waarde van € 12,50.

Het nieuwe lid dient zichzelf aan te melden. Nadat het nieuwe lid jouw gegevens heeft ingevuld ontvang je automatisch bericht.