De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: VSO-check en informatiesessie

24 januari 2024

Vorige week hebben wij een nieuwsbrief verzonden aan de leden en erop gewezen over de individuele ondersteuning waar zij als Unie-lid recht op hebben. 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Heb jij te horen gekregen dat jij je baan verliest? Dan kun je bij onze juristen terecht voor een check van je vaststellingsovereenkomst (VSO) en de berekening van je ontslagvergoeding. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan zo snel mogelijk, het liefst deze week nog, de nodige documenten naar sc@unie.nl zodat onze juristen je op tijd van dienst kunnen zijn. Stuur naast je VSO een kopie van je arbeidsovereenkomst en de laatste loonstroken en vermeld hierbij ook je naam en je werkgever.

Onze juristen kunnen je ook helpen met overige vragen over zaken zoals WW, geschillen met de werkgever, enzovoort.

Informatiedag vrijdag 26 januari 2024

Vind je het prettig om op locatie in gesprek te gaan met één van onze juristen over je vragen? Dan kan dat aanstaande vrijdag op de informatiedag bij VDL Nedcar. De Unie zal die dag ook aanwezig zijn, met onze deskundigen op het gebied van juridische dienstverlening en de coaching van werk naar werk. Let op: onze jurist is aanwezig van 11:30 tot 15:00 uur. Zit jij in de laatste middagsessie en heb je wel vragen voor onze jurist, loop dan voor je sessie even langs. Tot vrijdag!

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je de belangenbehartiger, Peter Werger, mailen naar peter.werger@unie.nl of bellen met 06-5252 2089.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid