De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Informatiebijeenkomst

27 november 2023

De afbouw van de productie is al een tijdje aan de gang. Daarmee samenhangend is ook de afbouw van personeel bij VDL Nedcar in gang gezet. Per 1 maart 2024 wordt er geen BMW meer geproduceerd. Dat betekent dat er geen werk meer zal zijn voor de meeste collega’s. We willen je graag tijdens en na dit traject bijstaan. Waar nodig adviseren en begeleiden we jou met het doel om je zo spoedig mogelijk aan de slag te helpen in een andere werkomgeving.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Door eerder opgedane ervaring tijdens de afbouw in de eerste fase willen we nu op tijd beginnen om onze leden te informeren over de gevolgen van afbouw en over de inhoud van onze dienstverlening gedurende het traject tot je bij je nieuwe werkomgeving kan beginnen. Hiervoor organiseren we een informatiebijeenkomst.

Ook onze deskundigen op het gebied van de juridische-  en financiële dienstverlening, bemiddeling en coaching van werk naar werk zullen bij deze bijeenkomst aanwezig zijn. Je kunt met al je vragen bij hen terecht.

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op 4 december 2023 van 15.30 uur tot 17.00 uur in de filmzaal bij VDL Nedcar. Ook je collega’s die nog geen lid zijn, zijn hierbij van harte welkom.

Op deze dag zal de opvolger Peter Werger zich voorstellen. Hij zal vanaf 1 januari de belangen van onze leden bij VDL Nedcar gaan behartigen.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht dan kun je contact opnemen met Suat Koetloe (belangenbehartiger) via 06-5252 2061 of via Suat.Koetloe@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

Gerelateerde berichten

VDL Nedcar: boventallige medewerkers

Op 15 september 2023 heeft een deel van de collega’s van VDL Nedcar ontslag aangezegd gekregen en hun dienstverband wordt binnenkort beëindigd bij VDL Nedcar.  …

Word gratis lid