De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: informatiesessie 26 januari en individuele ondersteuning vanuit De Unie

17 januari 2024

Op 17 januari 2024 vinden de laatste aanzeggesprekken plaats voor collega’s bij VDL Nedcar die per 1 maart 2024 boventallig worden. Heb jij te horen gekregen dat jij je baan verliest? Weet dan dat je als lid van De Unie terecht bij ons kunt voor hulp en ondersteuning.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Zo kun je bij onze juristen terecht voor een check van je vaststellingsovereenkomst (VSO) en de berekening van je ontslagvergoeding. Maak hier vooral gebruik van! Ook met overige vragen over zaken als WW, geschillen met je werkgever et cetera kunnen zij je helpen.

Wil je je VSO laten controleren? Stuur deze dan naar sc@unie.nl, met een kopie van je arbeidsovereenkomst en laatste loonstroken. Vermeld hierbij ook je naam en werkgever.

Informatiedag vrijdag 26 januari

Op vrijdag 26 januari zal een informatiedag plaatsvinden bij VDL Nedcar, met informatie vanuit zowel de werkgever als externe partijen. De Unie zal die dag ook aanwezig zijn, met onze deskundigen op het gebied van juridische- en financiële dienstverlening en coaching van werk naar werk (onze jurist zal aanwezig zijn van 11:30 uur tot 15:00 uur).

Schroom niet om gebruik te maken van onze dienstverlening, contact op te nemen voor ondersteuning of het stellen van vragen. Daar heb je recht op!

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan kun je de belangenbehartiger, Peter Werger, mailen naar peter.werger@unie.nl of  bellen met 06-5252 2089.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid