De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: ondersteuning vanuit De Unie

18 maart 2024

Het zijn roerige en onrustige tijden bij VDL Nedcar. Er gebeurt een hoop en dat heeft zeker in mindere of meerdere mate gevolgen voor de medewerker.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Ondersteuning vanuit De Unie

De Unie ondersteunt de leden natuurlijk als je daar behoefte aan is. Neem daarvoor via sc@unie.nl contact op met ons Service Center. Onze juristen kunnen bijvoorbeeld helpen met het controleren van een vaststellingsovereenkomst (VSO) en de berekening van de ontslagvergoeding. Behalve een VSO kunnen onze juristen ook meekijken en adviseren bij een een nieuw contract, bij Nedcar of bij een andere VDL-entiteit. En uiteraard staan ze ook  klaar bij eventuele geschillen met de werkgever. Als de veranderingen bij VDL Nedcar een impact hebben op jou, en je te maken krijgt met ontslag, formele veranderingen, documenten vanuit de werkgever, enzovoort: laat je dan door ons Service Center informeren wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact met de belangenbehartiger Peter Werger wilt hebben over een collectieve zaak, dan kan je hem bereiken via peter.werger@unie.nl of via 06-5252 2089. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid