De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Hoe verder na de miljoenste auto?

16 juni 2022

Een miljoen auto’s!

Op 15 juni 2022 was er weer een townhallmeeting bij VDL Nedcar. De directie vertelde de medewerkers dat de miljoenste auto van de band is gerold! Dat is geweldig nieuws en dus zeker een felicitatie waard. Maar maken we het feest van de twee miljoen ook nog mee?

Schrijf je nu gratis in en ontvang alle VDL Nedcar-updates direct in je mailbox!

Nog steeds geen nieuws over de toekomst!

Helaas kwam er weer geen nieuws over de toekomst van VDL Nedcar. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit tot grote teleurstelling en onzekerheid leidt bij de medewerkers over hun toekomst bij VDL Nedcar.

Beter een goed vangnet dan onzekerheid!

Wij willen graag samenwerken bij het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Helaas worden we hier nauwelijks bij betrokken. Terwijl we al vaak onze hand hebben uitgestoken om te helpen. Dat is erg jammer en onbegrijpelijk. In 2012 hebben we laten zien dat we samen sterker staan.

Als we niet betrokken worden bij de toekomstplannen, dan willen wij een goed sociaal plan. Want een goed vangnet biedt ook een bepaalde zekerheid wanneer er geen zicht meer is op een gezonde toekomst voor VDL Nedcar. Voortdurende onzekerheid is voor niemand goed!

Schrijf je nu gratis in en ontvang alle VDL Nedcar-updates direct in je mailbox!

Vervolg

Tijdens ons eerstvolgende gesprek op 7 juli 2022 zullen we dit bij je werkgever aan de orde stellen. We houden je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan kun je mailen naar suat.koetloe@unie.nl of mij bellen met 06-5252 2061.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid