De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Tata Steel: Uitnodiging ledenvergadering over reorganisatie

15 maart 2024

De laatste adviesaanvragen met betrekking tot de aangekondigde reorganisatie zijn in de week van 4 maart 2024 aangeboden aan de COR. Omdat alle adviesaanvragen zijn ingediend, nodigde Tata Steel ons uit om als sociale partners verder te praten over de voorgenomen reorganisatie. Dat overleg vond plaats op donderdag 14 maart 2024.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Wat is er verteld op 14 maart 2024?

In het overleg van 14 maart heeft de werkgever met ons een aantal belangrijke conclusies gedeeld met betrekking tot de reorganisatie. Dat verhaal is wat genuanceerder dan op 14 maart in het Noordhollands Dagblad is verschenen. Er zullen medewerkers geraakt worden door de reorganisatie.

Uitnodiging ledenvergadering

Nu we met de werkgever verder in gesprek zijn over de reorganisatie, is het een goed moment met de leden te delen wat er op 14 maart is verteld. De Unie organiseert daarom een ledenvergadering. Je bent van harte uitgenodigd om aan deze ledenvergadering deel te nemen.

In de ledenvergadering wordt ook een toelichting gegeven op welke processtappen er allemaal nog genomen gaan worden. En hoe het gaat als nu, net jij boventallig wordt. Uiteraard is er in de ledenvergadering ook ruimte om vragen te stellen over de voorgenomen reorganisatie.

De ledenvergadering vindt plaats op:

Dinsdag 19 maart 2024
Aanvang: 13:00 uur
Locatie: zaal 18, Dudokhuis (souterrain)

Vragen of opmerkingen?

Zijn er vragen of opmerkingen over dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger Hans Korver via hans.korver@unie.nl of op 06-52522073.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid