De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Speciale whatsapp-groep voor NN group medewerkers

18 september 2023

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor onze whatsapp-groep, dan houden wij je direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor de NN-group whatsapp groep

 

De Unie en de NN group

Eind september 2023 starten de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. Het overleg dreigt moeilijk te worden. Iedereen in de groep ontvangt direct bericht over de laatste ontwikkelingen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Blijf up to date

Natuurlijk houden wij je op de hoogte via onze website, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.  Maar wij willen je nog sneller informeren over alles wat De Unie doet bij NN group.  Daarom vanaf nu dus whatsapp. Hiervoor is een speciale “De Unie voor NN-group” whatsapp-groep in het leven geroepen.

We willen niet dat jouw whatsapp overspoeld raakt met berichten. De mogelijkheid om te reageren hebben we daarom uitgezet.

Meld je aan

Iedere medewerker (lid of geen lid) kan zich voor deze whatsapp-groep aanmelden! Je blijft dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rond jouw werk en inkomen bij de NN group!

We willen niet dat jouw whatsapp overspoeld raakt met berichten. De mogelijkheid om te reageren hebben we daarom uitgezet.

Aanmelden is heel makkelijk via deze link.

Als de link niet werkt, kun je ook gebruik maken van de onderstaande QR-code om je aan te melden.

Wij kunnen niet controleren of een gebruiker van deze whatsapp-groep daadwerkelijk medewerker van de NN group is. Via de instellingen in je eigen Whatsapp account moet je zelf de mate van openbaarheid van je contactgegevens regelen.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid