De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Shell: Teken de petitie voor betere arbeidsvoorwaarden!

30 november 2023

De petitie om Shell op te roepen een structurele ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden voor buiten-cao’ers af te spreken, staat nog open tot en met zondag 3 december 2023. Teken de petitie! Dat kun je hier doen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De mening van Shell-HR en onze mening

De werkgever is van mening dat de arbeidsvoorwaarden voor de buiten-cao’ers op een goed niveau zijn. En als het gaat over de loonontwikkeling voor de buiten-cao’ers volgt Shell de afspraken die daarvoor op concernniveau zijn gemaakt.

De Unie is van mening dat in jouw arbeidsvoorwaarden een aantal structurele afspraken moeten komen. Het gaat ons niet zozeer om het huidige niveau van de arbeidsvoorwaarden, maar om de ontwikkeling die daarin zit. Die houdt namelijk geen gelijke tred met een aantal maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de inflatie en de loonontwikkeling in Nederland.

Shell wil echter niet in overleg met De Unie hierover. Daarom is de petitie nodig. Om Shell een signaal te geven dat haar medewerkers wel willen dat Shell met De Unie hierover in overleg treedt.

Wie mag de petitie ondertekenen?

Je hoeft geen lid te zijn van De Unie om dat te doen. Iedere Shell-medewerker mag de petitie ondertekenen. Breng de petitie daarom vooral onder de aandacht van jouw collega’s. Hoe meer ondertekenaars van de petitie, hoe krachtiger het signaal richting Shell zal zijn!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Hans Korver. Hij is bereikbaar op hans.korver@unie.nl en op 06-5252 2073.

Gerelateerde berichten

Shell: Reactie Shell op petitie

Op dinsdag 19 december 2023  is er door de belangenbehartiger Hans Korver met twee  kaderleden een petitie overhandigd aan de…

Word gratis lid