De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Shell: onze petitie hebben we overhandigd!

21 december 2023

Vorige week werden onze leden geïnformeerd over de resultaten van de petitie. In deze petitie riepen we Shell op om met De Unie om tafel te gaan om afspraken te maken over een structurele ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden voor buiten-cao’ers. De petitie is door 657 medewerkers van Shell ondertekend.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Overhandiging petitie

De VP HR van Shell, mevrouw Marloes Michon, is ingegaan op ons verzoek de petitie in ontvangst te nemen. Op dinsdag 19 december 2023 hebben twee van onze kaderleden en ik aan het einde van de middag de petitie aan haar overhandigd.

Hoe verder?

Mevrouw Michon gaat eerst van een korte vakantie genieten. Ze sprak dinsdag uit dat ze in januari 2024 reageert op onze petitie. Zodra De Unie een reactie van haar heeft ontvangen, berichten wij onze leden nader.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze belangenbehartiger Hans Korver via hans.korver@unie.nl en op 06-5252 2073.

Gerelateerde berichten

Shell: Reactie Shell op petitie

Op dinsdag 19 december 2023  is er door de belangenbehartiger Hans Korver met twee  kaderleden een petitie overhandigd aan de…

Word gratis lid