De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips: Uitslag Ledenraadpleging

24 mei 2023

De stemming voor de nieuwe Philips-cao is gesloten. Veel van onze leden hebben de moeite genomen om deel te nemen aan het Webinar, de online ledenvergaderingen en hebben vervolgens gestemd. Ondanks dat er sprake is van veel weerstand doordat Philips een verschil heeft aangebracht in de loonsverhoging tussen de verschillende vakgroepen, is de stemming positief afgerond. Ruim 78% van de leden die gestemd hebben, hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat van 10 mei 2023. Dit betekent dat er sprake is van overeenstemming. Dit is ook aan Philips gecommuniceerd.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

In het bericht aan Philips hebben we vanzelfsprekend de weerstand benoemd die ontstaan is doordat er een verschil in loonsverhoging is tussen de vakgroepen. Hierbij hebben we aangegeven dat we dit onderwerp voor de komende overleggen binnen Philips zullen blijven agenderen.

De betrokkenheid van leden is groot. Dit blijkt niet alleen uit de grote deelname aan het Webinar, maar ook uit de vele contacten die ontstaan zijn. We willen iedereen dan ook bedanken voor het vertrouwen dat zij in De Unie hebben gesteld.

Wat ons betreft blijven we inzetten op volwassen en gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden voor alle Philips-medewerkers. Als je nu direct vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op met John Kapteijn via john.kapteijn@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid