De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips: terugkoppeling eerste ronde cao-onderhandelingen

09 april 2024

Op 8 april 2024 heeft er een eerste overleg plaatsgevonden met de werkgever over een nieuwe cao bij Philips. Tijdens dit overleg hebben wij onze voorstellen toegelicht en vragen beantwoord. Het gesprek verliep heel constructief en de sfeer was ook goed. Ondanks dat wij hele concrete voorstellen aan de werkgever hebben gedaan, kregen wij helaas geen concrete voorstellen van de werkgever. Lees hier de brief van de werkgever.

 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Op maandag 15 april vindt de tweede onderhandelingsronde plaats. Wij hopen dan dat de werkgever met concrete voorstellen komt. Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen in dit traject, houd dan onze nieuwsbrieven in de gaten.

Ook de collega’s bij Philips die nog geen lid zijn van De Unie, kunnen onze nieuwsbrieven ontvangen wanneer zij ook lid worden! Het inschrijfformulier om lid van De Unie te kunnen worden, kun je hier invullen. Met meer leden kunnen wij meer bereiken.

Contact

Zijn er nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl  of door te bellen met 06-52522061.

Gerelateerde berichten

Philips: Cao-onderhandelingstraject

Met verbazing en teleurstelling hebben de vakbonden kennisgenomen van het besluit van Philips om het cao-overleg op 29 mei jongstleden op…

Word gratis lid