De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Herinnering invullen enquête en aanmelding ledenvergadering

05 februari 2021

 

Op 27 januari 2021 heeft Inge de Vries, belangenbehartiger voor de NN Group, een nieuwsbrief gestuurd waarin we hebben gevraagd om een enquête in te vullen. Hierop is goed gereageerd, we hebben al veel formulieren ontvangen. Heel veel mensen nemen de moeite om tips aan de onderhandelaars mee te geven, dank daarvoor, dit is er nuttig.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel hier in. Je ontvangt dan gratis alle updates over de ontwikkelingen bij NN gewoon in je mailbox!

Er werken ongeveer 8.000 medewerkers bij NN en die hebben nog niet allemaal gereageerd. Heb jij de enquête al ingevuld? Dank daarvoor. Nog niet ingevuld? Wil je het alsjeblieft alsnog hier doen. Invullen kost niet veel tijd en uiteraard wordt je antwoord vertrouwelijk behandeld. En heb jij je collega’s al gevraagd om hun mening te geven? Je kunt dit bericht doorsturen zodat ook collega’s die niet lid zijn van een vakorganisatie hun mening kunnen geven.

Vragen

Via de enquête komen ook veel vragen binnen. Soms over de enquête, soms over de cao-onderhandelingen en soms over arbeidsvoorwaarden bij NN. De algemene vragen en de antwoorden daarop kun je hier lezen. Er zijn nog veel meer vragen, maar deze gaan specifiek in op de onderhandelingen, de beantwoording daarvan past beter in de ledenvergaderingen.

Ledenvergadering

De Unie heeft een vijftal ledenvergaderingen uitgeschreven. We willen iedereen de gelegenheid geven om mee te praten en mee te denken. Daarom is voor verschillende dagen en tijdstippen gekozen. In een vergadering kunnen wij je meer informatie geven. Daarnaast ben je dan in staat om met collega’s te spreken en jouw mening te toetsen aan die van collega’s.

De agenda voor de ledenvergadering is als volgt:

  • Opening door de voorzitter
  •  Inzet van NN in het cao-proces
  • Inzet van de gezamenlijke vakorganisaties
  • Eenjarige of meerjarige cao, scenario’s
  • Impasse in het cao-overleg
  • Voorlopige uitslag enquête
  • Inspraak, discussie met en door de deelnemers aan de vergadering
  • Hoe nu verder
  • Rondvraag en sluiting door de voorzitter

Heb jij je al opgegeven? Als dat het geval is dan spreek ik je graag op de door jouw uitgekozen dag. Heb je je nog niet opgegeven, dan kun je je dat hier doen.

Contact

Heb je vragen aan De Unie naar aanleiding van dit bericht? Of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of bel via 06-5252 2091.

Gerelateerde berichten

NN Group: Cao-overleg uitgesteld

Op 27 november 2023 heb ik je geïnformeerd dat op 30 november de laatste cao-onderhandelingen bij NN worden gehouden. Helaas…

Verslag webinar De Unie

De Unie overlegt met NN over de nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn in een eindfase. Na de onderhandelingen van 14…

Word gratis lid