De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Aanbieding gratis loopbaanscan?

19 november 2021

In jouw cao hebben we afspraken gemaakt over je loopbaanontwikkeling en je duurzame inzetbaarheid. In overleg met NN mogen we nu 15 coaching-trajecten gratis aanbieden. Zo kun je dus kosteloos gebruikmaken van onze loopbaanscan. Maar wees er snel bij, want op = op!

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Waarom een loopbaanscan?

Kom jij met een glimlach van je werk thuis? Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar doen? Allemaal vragen die je samen met je coach kunt bespreken. Ontdek waar je in je loopbaan staat en wat je in je werk wilt. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie. We helpen je bij het bepalen van je koers voor de komende jaren!

Loopbaanscan

De loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij NN. De loopbaanscan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Door patronen en verschillende levensfasen van de loopbaan in beeld te brengen, krijgen we direct inzicht in wat jou belemmert om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij NN. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij NN.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk.

Wat krijg je?

  • Twee online inspiratieworkshops
  • Intake- & nazorggesprek en persoonlijke coaching
  • Een jaar toegang loopbaanportaal
  • Zes maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & drie testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Aanmelden

Stuur nu een mail naar Loopbaanscan@unieconsultancy.nl of bel snel naar 0345-851 256.

 

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

NN Group: Cao-overleg uitgesteld

Op 27 november 2023 heb ik je ge├»nformeerd dat op 30 november de laatste cao-onderhandelingen bij NN worden gehouden. Helaas…

Verslag webinar De Unie

De Unie overlegt met NN over de nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn in een eindfase. Na de onderhandelingen van 14…

Word gratis lid