De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Nationale Nederlanden: Onderzoek functie-indeling

18 juli 2023

De Unie heeft een relevantie- en tevredenheidsonderzoek uitgevoerd naar de arbeidsvoorwaarden bij NN Group. In dit onderzoek hebben leden aangegeven dat hun functie niet op het juiste niveau is ingedeeld. Meer dan 100 respondenten signaleerden dit probleem.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

Verder onderzoek nodig

Met NN is hierover in algemene zin gesproken.  NN is bereid om mee te werken aan een nader onderzoek. (Daarmee is niet toegezegd dat er ook een oplossing komt, maar het is een start). Om een volgende stap te doen in het onderzoek wil ik Inge de Vries, belangenbehartiger bij NN in kaart brengen welke functies dit betreft, en vervolgens op welke wijze het gesprek met de werkgever kan worden gevoerd.

Aanvullende informatie

De eerste stap is om de functies te selecteren waarin grotere groepen medewerkers aangeven dat de functie-indeling naar hun mening niet correct is. Daarom hebben de leden een nieuwsbrief ontvangen met daarin een link naar de vragenlijst waarin wij vragen om je functie door te geven, je jobfamily en het bijbehorende Haylevel (8 t/m 22).  De Unie gaat ervan uit  dat NN met medewerkers zal willen spreken over hun indeling. Daarom staat in de vragenlijst de vraag of we je naam mogen doorgeven aan de gesprekspartners bij NN.

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger, Inge de Vries, via email Inge.de.vries@unie.nl

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid